Nέα

Ευχαριστίες για τη δωρεά αυτοκινήτου στο εργαστήριο οχημάτων

Η Διεύθυνση του Σχολικού Εργαστηριακού Κέντρου (Σ.Ε.Κ.) Κοζάνης και ιδιαίτερα οι καθηγητές του Τομέα Οχημάτων, ευχαριστούν θερμά την κα Παναγιωτίδου Όλγα & ΣΙΑ Ο.Ε. Κοίλα Κοζάνης Ανακύκλωση Δ. Μακεδονίας Ανακύκλωση Αυτοκινήτων, για τη διάθεση στο εργαστήριο Οχημάτων του 1ου ΣΕΚ, παλαιού αυτοκινήτου το οποίο είναι πραγματικά πολύτιμο για την εκπαίδευση των μαθητών μας.

Περισσότερα...

 

Αποκριά 2013

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την ΚοζανίτικηΑποκριά, οι μαθήτριες των τμημάτων Αισθητικής και Κομμωτικής της ΕΠΑΣ και του 1ου ΣΕΚ Κοζάνης συμμετέχουν δυναμικά στις εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης. Την Κυριακή 10/3/2013 θα βρίσκονται στην αίθουσα της Λέσχης αξιωματικών, όπου θα βάφουν και θα χτενίζουν τα μικρά παιδιά που θα συμμετάσχουν στα δρώμενα της Μικρής Αποκριάς.

 

Εκδήλωση Τομέα Οχημάτων του 1ου ΣΕΚ και 1ου ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης

 

Στις 4 Απριλίου 2012 και ώρες 11:00π.μ-14:00μ.μ, στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. και στο εργαστήριο των οχημάτων του 1ου ΣΕΚ Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Εγκατάσταση και ρύθμιση συστήματος υγραεροκίνησης». Το σχετικό θέμα πρόκειται να αναπτύξει ο κ. Σουμπάσης Κωνσταντίνος, τεχνικός υπεύθυνος της Εταιρείας Auto-Gas.

Την εκδήλωση οργανώνει ο Τομέας Οχημάτων του 1ου ΣΕΚ Κοζάνης και 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης, με στόχο την ενημέρωση των μαθητών του Τομέα Οχημάτων για τα σύγχρονα δεδομένα της τεχνολογίας της αυτοκίνησης και τη διευκόλυνση της ένταξής τους στην αγορά εργασίας. Θα την παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί και μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξεων του Τομέα Οχημάτων.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ" ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ"

Μέσω της ηλεκτρονικής πύλης www.mathiteia4u.gov.gr δίνεται πρόσβαση στο νέο Πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας «Μαθητεία για Αποφοίτους». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα Μαθητείας για τους νέους που έχουν μόλις αποφοιτήσει από την εκπαίδευση. Μέσω του Προγράμματος θα παρέχεται στους νέους απόφοιτους η ευκαιρία να αποκτήσουν την πρώτη τους εμπειρία από την επαγγελματική ζωή κάνοντας Μαθητεία σε Επιχειρήσεις ενώ ταυτόχρονα θα λαμβάνουν υποτροφία από το Υπουργείο Παιδείας.

 

Ευχαριστίες προς την κα Κουρίδου Όλγα , Δ/τρια Δ.Ε.Η. Λ.Κ.Π.Α. Πτολεμαΐδα και τον κ. Νίκου Αντώνη, Δ/ντή Ηλεκτρομηχανολογικής Υποστήριξης»

Η Διευθύντρια και οι Υπεύθυνοι Τομέων Μηχανολογικού και Οχημάτων του 1ου Σχολικού Εργαστηριακού Κέντρου (Σ.Ε.Κ.) Κοζάνης, ευχαριστούμε θερμά την κα Κουρίδου Όλγα και τον κ. Νίκου  Αντώνη, για τη διάθεση στο 1ο ΣΕΚ παλαιού μηχανολογικού εξοπλισμού και υλικών, τα οποία δεν είναι χρήσιμα για την υπηρεσία τους, είναι όμως πολύτιμα για την εκπαίδευση των μαθητών μας.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...