Εκδηλώσεις

Το διαδίκτυο, ασφάλεια προσωπικών δεδομένων ? Εθισμός

Εκδήλωση του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Κοζάνης με θέμα: «Το διαδίκτυο, ασφάλεια προσωπικών δεδομένων ? Εθισμός».

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κοζάνης σε συνεργασία με τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, στα πλαίσια του προγράμματος ?Κοινωνικό Σχολείο?, καλεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης σε εκδήλωση με θέμα: «Το διαδίκτυο, ασφάλεια προσωπικών δεδομένων ? Εθισμός».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο σχολικό συγκρότημα επί της οδού Κ. Καραμανλή 26, όπου εδρεύει το 1ου Εργαστηριακό Κέντρο, την Τετάρτη 11/2/2015 και ώρα 6:30 μμ.

Θεωρώντας ότι το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί όλη τη σχολική κοινότητα και ιδιαίτερα τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, πιστεύουμε ότι η παρουσία όλων θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και απαραίτητη.

κατάλογος

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 11 Φεβρουάριος 2015 14:21)

 

Επισκέψεις σχολείων του Νομού Κοζάνης στα εργαστήρια του 1ου ΣΕΚ Κοζάνης

Κατά τη φετινή σχολική χρονιά 2012-13 τα αναγραφόμενα στον πίνακα σχολεία επισκέφθηκαν τα εργαστήρια του 1ου ΣΕΚ Κοζάνης και ενημερώθηκαν για τους τομείς και τις ειδικότητες που ασκούνται σε αυτά.

Περισσότερα...

 

Αποκριά 2013

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την ΚοζανίτικηΑποκριά, οι μαθήτριες των τμημάτων Αισθητικής και Κομμωτικής της ΕΠΑΣ και του 1ου ΣΕΚ Κοζάνης συμμετέχουν δυναμικά στις εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης. Την Κυριακή 10/3/2013 θα βρίσκονται στην αίθουσα της Λέσχης αξιωματικών, όπου θα βάφουν και θα χτενίζουν τα μικρά παιδιά που θα συμμετάσχουν στα δρώμενα της Μικρής Αποκριάς.

 

Εκδήλωση Τομέα Οχημάτων του 1ου ΣΕΚ και 1ου ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης

 

Στις 4 Απριλίου 2012 και ώρες 11:00π.μ-14:00μ.μ, στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. και στο εργαστήριο των οχημάτων του 1ου ΣΕΚ Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Εγκατάσταση και ρύθμιση συστήματος υγραεροκίνησης». Το σχετικό θέμα πρόκειται να αναπτύξει ο κ. Σουμπάσης Κωνσταντίνος, τεχνικός υπεύθυνος της Εταιρείας Auto-Gas.

Την εκδήλωση οργανώνει ο Τομέας Οχημάτων του 1ου ΣΕΚ Κοζάνης και 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης, με στόχο την ενημέρωση των μαθητών του Τομέα Οχημάτων για τα σύγχρονα δεδομένα της τεχνολογίας της αυτοκίνησης και τη διευκόλυνση της ένταξής τους στην αγορά εργασίας. Θα την παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί και μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξεων του Τομέα Οχημάτων.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ 1ο ΣΕΚ και 1ο ΕΠΑ.Λ. ΚΟΖΑΝΗΣ.

Με στόχο το άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία, την εναρμόνιση της παρεχόμενης γνώσης με τα σύγχρονα δεδομένα της επιστήμης και τη διασύνδεση των μαθητών με την τοπική αγορά εργασίας, το 1ο ΣΕΚ Κοζάνης προγραμμάτισε για το σχολικό έτος 2011-2012 σχετικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων αυτών, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού την 1η Μαρτίου 2012, από τις 9:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...